Direct la continutul paginii »

Impa & I SRLIMPA&I S.R.L. inchiriaza utilaje de constructii si contacteaza lucrari in sistemul bine cunoscut de antreprenoriat general , direct de la compania investitoare.

Ca si antreprenor general firma de inchirieri utilaje constructii si prestari servicii IMPA&I raspunde ferm cererii clientului prin solutii eficiente si rapide, profesionale, asigurandu-si responsabilitatea pentru o buna coordonare a serviciilor si lucrarilor si o activa urmarire a dezvoltarii proiectului, adaptandu-l la cerintele si necesitatile clientului.

Executam lucrari cum ar fi: lucrari terasiere, podete si alei pietonale, parcari, terasamente drumuri, platforme industrial betonate, amenajare cai de acces si spatii verzi, executie canalizare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Impa & I SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Impa & I SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Impa & I SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.357