Direct la continutul paginii »

Estagroteh SRLESTAGROTEH este o Societate cu capital integral privat infiintata la sfarsitul anului 2005, avand ca obiect principal de activitate Importul si comertul cu ridicata al tractoarelor, combinelor, masinilor agricole, precum si asigurarea service-ului cu piese de schimb in perioada de garantie si postgarantie.

ESTAGROTEH comercializeaza , pentru fermierii agricoli , tractoare cu puteri intre 36 – 265 CP, combine pentru recoltat cereale si furaje , diverse echipamente si utilaje agricole , precum si tractoare si echipamente comunale destinate primariilor.

In afara comertului cu tractoare si masini agricole (95%) societatea presteaza servicii de intretinere , reparatii si transport (5%) si consilieaza clientii in vederea obtinerii finantarilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Estagroteh SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Estagroteh SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Estagroteh SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.605