Direct la continutul paginii »

Nalba SALa intrarea in service NALBA, masina dumneavoastra va fi preluata de o echipa de profesionisti. Va fi facuta o diagnoza atenta, functie de simptomele prezentate de autoturism.

Asiguram:
- Consiliere service
- Analiza si diagnoza
- Mecanica
- Tinichigerie/vopsitorie
- Electrica auto
- ITP
- Tractare
- Electrica auto

Toate acestea sunt posibile atat datorita dotarilor si aparaturii la standarde internationale, precum si a personalului bine calificat.

Imaginea marcii si calitatea serviciilor sunt aspecte menite sa tranforme service-urile auto NALBA in prima alegere a oricarui posesor de autoturism - pentru intretinerea, reparatia sau controlul periodic al autoturismului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nalba SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nalba SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nalba SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.396