Direct la continutul paginii »

Tornado Gomar Trade SRLTornado Trade este distribuitor in Romania pentru numeroase marci dar si comercializeaza si instaleaza, in centrele proprii de instalare, alarme, sisteme audio, video si accesorii auto.

Echipa Tornado Trade face ca tehnologia sa indeplineasca viziunea, iar acest lucru este posibil si datorita sprijinului profesionistilor de la Focal, MTX, Dietz care fac performanta in domeniu.

Pentru ca acest vast univers al tehnologiei este intr-o continua transformare au fost cooptati in echipa numai oameni dinamici, deschisi la nou, capabili sa se adapteze din mers la tot ce apare nou pe piata atat ca tehnologie cat si ca mod de lucru.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tornado Gomar Trade SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tornado Gomar Trade SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tornado Gomar Trade SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.