Direct la continutul paginii »

Ancom 96 SRLActivitatea noastra principala este bazata pe reparatii. Efectuam diagnosticarea unui sistem, apoi, impreuna cu beneficiarul, alegem solutia optima pentru rezolvarea acestuia.

Principala noastra activitate consta in:

- reparatii electrice navale;
- reparatii echipamente electronice navale;
- reparatii sisteme si automatizari navale;
- reparatii echipamente comunicatii navale.

Laboratorul nostru foarte bine dotat ne permite sa efectuam lucrari de diferite grade de dificultate, interventii rapide si mentenanta pentru echipamente pana la diagnosticarea si repararea la nivel de componenta.

Devotati scopului nostru de a oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate oricand, oriunde, vom continua sa ne imbogatim constant cunostintele.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ancom 96 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ancom 96 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ancom 96 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.555