Direct la continutul paginii »

Bardi Auto SRLSocietatea a fost reînfiintatã în 1997 de cãtre Bardi Istvan si Bardi Viktor ca societate pe actiuni, fiind în proprietatea familiei în totalitate, exact la 90 de ani de la înregistrarea primei societãti pe actiuni Bardi Auto.

Societatea are în prezent peste 800 de angajati, in peste 60 de magazine proprii din Ungaria, România si Slovacia, având în total o capacitate de depozitare de peste 45000 metrii pãtrati.

Pe lânga piesele de autoturisme, dezvoltam o gama tot mai ampla de pese pentru camioane, autobuze, utilaje si motociclete.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bardi Auto SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bardi Auto SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bardi Auto SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.283