Direct la continutul paginii »

Vadrexim 2000 SRLSocietatea s-a axat in principal, in cei peste 10 ani de functionare, pe comercializarea de anvelope si jante auto din aliaj aluminiu tabla sau otel.

Colaborarea foarte buna cu producatorii, importatorii si furnizorii importanti de anvelope si jante auto, ne da posibilitatea sa onoram practic, aproape orice comanda de anvelope sau jenti auto / genti auto din aliaj aluminiu tabla sau otel, la preturi dintre cele mai mici, chiar daca nu le avem pe stoc in acel moment.

Comercializam piese si accesorii pentru autovehicule: anvelope auto noi, anvelope de iarna, anvelope de vara, anvelope all season, jante auto noi, jenti din aliaj, jenti din aluminiu, jenti din tabla, jenti din otel, alte accesorii si piese pentru autovehicule.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vadrexim 2000 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vadrexim 2000 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vadrexim 2000 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.811