Direct la continutul paginii »

Vopsitoria Remesa SRLVopsitoria Remesa S.R.L. efectueaza operatii de reparatie caroserie, tinichigerie, vopsitorie, diagnosticare autovehicule, intretinere autovehicule, reglaje sisteme functionale ale autovehiculelor, reparatii motor, transmisie, sisteme electrice.

Asigurarea pieselor de schimb necesare pentru reparatii se face din stoc sau la comanda, direct de la producatori, sau importatori, la preturi competitive.

Utilizand tehnologii moderne si performante, echipamente si materiale speciale, specialistii nostri executa rapid si eficient aceste lucrari, redand masinii Dvs aspectul initial.

Orice lucare am afectua, fie ca e vorba de thinichigerie auto, vopsitorie auto, mecanica auto sau instalatii electrice auto, toate sunt finalizate printr-un certificat de garantie (conform legislatiei in vigoare).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vopsitoria Remesa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vopsitoria Remesa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vopsitoria Remesa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.995