Direct la continutul paginii »

Aurora Com SRLAURORA COM SRL este o unitate cu profil de abatorizare şi productie de preparate din carne. În sectorul de abatorizare se sacrifică porci de origine indigenă, carcasa obţinută fiind utilizată în cadrul secţiei de procesare carne pentru obţinerea produselor tradiţionale.

regătite cu grijă, respectând vechile reţete din gospodăriile româneşti, produsele tradiţionale Aurora satisfac exigenţele celor mai pretenţioşi consumatori, oferindu-le mezeluri aromate şi gustoase. Produsele tradiţionale din carne de porc sunt produse într-un circuit separat de o echipa cu îndelungată experienţă în producerea preparatelor din carne.

rodusele tradiţionale AURORA - atestate de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale - sunt obţinute după o tehnologie specifică, fără injectare şi afumate în celule clasice cu lemn de esenţă tare, păstrând specificul şi tradiţia românească.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aurora Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Aurora Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aurora Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.640