Direct la continutul paginii »

Alfredo SRLALFREDO SRL a fost fondata cu urmatoarea idee in minte: Daca dai clientilor tai paine proaspata la timp si cu pretul cel mai bun, si te asiguri ca este livrata la timp, oamenii vor cumpara produsul tau. Avand aceasta notiune compania a inceput sa opereze pe segmentul de piata Targoviste – Pucioasa din noiembrie 1999.

In sectorul morararit & panificatie suntem numarul 1 in judetul Dimbovita la acest moment avind un capital uman de 100 de angajati. Pentru a mentine avantajul competitional pe care-l avem asupra concurentilor nostri Alfredo SRL a implementat HACCP si ISO de managementul calitatii si siguranta alimentului si a demarat un amplu program de investitii si modernizare avind ca active o moara cu transport pneumatic de 35 tone/zi, o fabrica de paine cu o capacitate 30 tone/zi o fabrica de specialitati precum si un laborator modern de controlul calitatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alfredo SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alfredo SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alfredo SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.039