Direct la continutul paginii »

Aqua Montaj SRLSocietatea Comerciala AQUA MONTAJ SRL a luat fiinta în urma reorganizarii societatii comerciale IMCOM SA Bucuresti , având aceeasi dotare tehnica si aceeasi structura de personal.

- a montaj utilaj tehnologic, instalatii hidromecanice, instalatii electrice de forta si comanda, blocaj, semnalizare - si instalatii de automatizare pentru irigatii, desecari si alimentari cu apa;
- a montaj echipamente electrice pentru 0,4, 6 si 10kV ;
- a montaj echipamente termoficare;
- a executie lucrari constructii si confectii metalice de mare gabarit si comlexitate sporita;

Societatea este autorizata ISCIR ,avand agrementarea de a executa lucrari de sudura si montaj echipamente si recipienti sub presiune.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aqua Montaj SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Aqua Montaj SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aqua Montaj SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.