Direct la continutul paginii »

Alfa Concept SRLAlfa Concept dispune de tehnologia necesara executiei lucrarilor la standardele tehnice actuale atat prin utilajele proprii din dotare (Excavator, Buldoexcavator, Incarcator frontal.

Autobasculanta, Compactoare, Autoutilitare, Masina taiat asfalt si beton, Motopompe, Generator electric, Birou mobil, Dispozitive semnalizare santier, etc) cat si prin personalul calificat (Inginer constructor, Tehnician constructii, Instalatori, Mecanici utilaje, etc).

Acordam o deosebita atentie respectarii normelor de Protectia Muncii si a semnalizarii si delimitarii corespunzatoare a santierelor pentru desfasurarea In conditii normale si In siguranta a traficului auto si pietonal In zonele de proximitate ale santierelor active.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alfa Concept SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alfa Concept SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alfa Concept SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.