Direct la continutul paginii »

Geprocon SAS.C. GEPROCON S.A Iaşi a fost înfiinţată prin Hotărârea de Guvern nr. 394 din 15 iunie 1994, prin divizarea parţială a Regiei Autonome a Apelor - "Apele Romane".

Clădiri: corp administrativ, hală de reparaţii, hale metalice pentru producţie, depozite, magazii de materiale, platforme betonate dalate, depozit carburanţi, toate acestea situate în perimetrul intravilan al municipiului IAŞI.

Echipamente de scanare-copiere-indosariere cu capacitate ridicată de procesare a documentelor, licenţe pentru softuri de devizare-ofertare-urmărire a decontării contractelor de construcţii, soft conţinand reglementările tehnice în vigoare privind activitatea de construcţii,etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Geprocon SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Geprocon SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Geprocon SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.