Direct la continutul paginii »

Alimentara SRLHala Centrală oferă vizitatorilor săi o gamă largă de magazine specializate, amplasate pe trei etaje. La noi veti gasi îmbrăcăminte, încăltăminte şi accesorii de damă, bărbăteşti şi pentru copii, cosmetice, bijuterii, cadouri, produse electronice şi multe alte produse destinate publicului larg, iar la parterul centrului comercial clienţii îşi pot efectua rapid cumpărăturile zilnice în supermarketul G’Market.

12 Banci, 3 hoteluri, Directia de Finante, Prefectura, Consiliul Judetean, Primaria, Palatul de Justitie si impunatorul World Trade Center, toate se afla la doi pasi de Hala Centrala.

Preocuparea permanentă pentru îmbunătăţirea şi diversificarea ofertei de produse şi servicii reprezintă unul dintre motivele pentru care mai mult de 8.000 de persoane vizitează zilnic cele peste 80 de magazine.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alimentara SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alimentara SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alimentara SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.491