Direct la continutul paginii »

Selrom Trading Company E SRLechipa tanara, cu un management modern, care se adapteaza permanent nevoilor partenerilor. Suntem entuziasti, prompti si dedicati serviciilor prestate

Dispunem de logistica necesara atingerii unui inalt standard al calitatii serviciilor prestate si optimizam continuu modelele de lucru.

Misiunea noastra este sa oferim cele mai bune produse si servicii pentru a satisface exigentele clientilor nostri,atingandu-ne astfel tinta:

Oferim doua tipuri de apa:
Beviaqua - apa plata
Cristalina - apa minerala decarbozificata
Suntem prompti si venim in intampinarea cerintelor dumneavoastra
Oferta flexibila ce acopera o larga plaja de nevoi

Sistemul complet STC cuprinde:
• dozatorul cu racire si incalzire a apei;
• doze de policarbonat;
• pahare de unica folosinta;
• apa plata / minerala decarbozificata la 19 l;
• serviciul de livrare in locatia dorita;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Selrom Trading Company E SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Selrom Trading Company E SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Selrom Trading Company E SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.855