Direct la continutul paginii »

Ermach Distribution SRLCompania Ermach este dealer autorizat al concernului german Karcher, lider mondial in productia de echipamente profesionale si de uz casnic pentru curatenie.

Promitem clientilor nostri ca pot avea incredere totala in noi, strategia noastra fiind dezvoltarea de parteneriate pe termen lung care ne vor ajuta sa ne consolidam pozitia de lider pe segmentul nostru de piata.

Produse si servicii:echipamente curatenie, jeturi cu apa calda, jeturi cu apa rece, echipamente spalatorii auto, masini de spalat pardoseala, masini de maturat, freze de zapada, aspiratoare, aspiratoare stadale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ermach Distribution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ermach Distribution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ermach Distribution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.