Direct la continutul paginii »

Blue Sys Technologies SRLOferim din stoc solutii complete pentru aer comprimat: compresoare cu piston, compresoare cu surub, motocompresoare, uscatoare, filtre, separatoare si purjoare automate.
Blue Sys Technologies ofera consultanta, service si vanzare pentru aparate de sudura, scule electrice, pompe, hidrofoare, generatoare de curent si sudura, compresoare de aer, utilaje de constructii, scule pneumatice, spalatoare cu apa sub presiune, burghie, produse abrazive si discuri diamantate.
Aceste utilaje de constructii cuprind maiuri compactoare, taietoare de asfalt/beton, placi compactoare, vibratoare de beton si masini de finisat betonul.

Produse si servicii:aparate de sudura, scule electrice, pompe, hidrofoare, generatoare de curent si sudura, compresoare de aer, motofierastraie, spalatoare, compresoare cu piston, compresoare cu surub, motocompresoare/Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Blue Sys Technologies SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Blue Sys Technologies SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Blue Sys Technologies SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.