Direct la continutul paginii »

Alsafix SRLAlsafix este prezenta pe piata sistemelor de fixare din Romania ca importator si distribuitor de scule si consumabile, oferind solutii tehnice complete incepand de la consultanta tehnica de specialitate pentru achizitionarea sculelor si accesoriilor potrivite pentru lucrarea dumneavoastra, pana la transportul lor la santier.

Partenerii nostri sunt firmele de constructii, firmele de amenajari interioare, proiectanti, fabrici de mobila, constructorii de case din lemn, producatorii de tamplarie din lemn, aluminiu si PVC, producatorii de ambalaje din lemn, etc.

Oferim:
- Capsatoare,
- Burghie,
- Scule pentru decupat Panasonic, etcContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alsafix SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alsafix SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alsafix SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.