Direct la continutul paginii »

Fluidiqa SRLDinamica peisajului economic romanesc se schimba de la an la an, mai ales in ultimul an odata cu criza financiara mondiala, ceea ce ne face sa speram si sa vrem sa imbunatatim formele prin care se schimba in mai bine totusi ceva in mediul in care activam.
Nevoile stricte sunt din ce in ce mai multe, de asemenea cerintele din ce in ce mai diverse si la un nivel profesional foarte ridicat ceea ce ne determina sa fim in tema cu orice noutate, incercand sa implementam cunostintele si experienta in domeniu.

Produse si servicii:hidrofoare, pompe si sisteme de pompare apa uzata/ apa potabila, filtre si sisteme de filtrare, Ebara, Grundfos, IMP, Homa, Grindex, Elbi, BWT.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fluidiqa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fluidiqa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fluidiqa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.