Direct la continutul paginii »

Tecnowash 2000 Impex SRLNoi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Inca de la infiintare Tecnowash 2000 Impex S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Produse si servicii:aparate de spalat auto cu presiune, accesorii pentru vulcanizare, aparate de spalat pardoseli.

Produse:
-Masini de spalat noi
-Masini reconditionate
-Aspiratoare profesionale
-Aparate spalat pardoseli
-Masini de echilibrat
-Compresoare
-Aparate vulcanizare
-Aparate de dejantat
-AlteleContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tecnowash 2000 Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tecnowash 2000 Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tecnowash 2000 Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.