Direct la continutul paginii »

Simbol Global SRLSimbol Global SRL-promoveaza si ofera consultanta tehnica pentru produse de curatenie si intretinere, servicii in constructii de montare-demontare schele metalice, inchirieri schele.
Oferim masini si utilaje de curatenie, spalari subansamble, servicii decapare piese.
SIMBOL GLOBAL. a fost infiintata in anul 2007 in judetul Arges, cu scopul promovarii, consultantei tehnice, desfacerii produselor si utilajelor de curatenie, de dezinfectie si dezinsectie in diferite industrii si in special pentru a ajuta unitatile industriale (fabrici, uzine) de a se acomoda cu produse ecologice si biodegradabile odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana.

Produse si servicii:produse speciale profesionale de caratenie si intretinere, aparate speciale de spalat cu presiune, aspiratoare, masini de spalat, produse tratare ape uzate, servicii de montare-demontare schele.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Simbol Global SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Simbol Global SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Simbol Global SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.