Direct la continutul paginii »

Romvalpumps Trading SRLFirma noastra dispune de o echipa tehnico-comerciala competenta, prompta, pregatita in orice moment sa raspunda cu profesionalism si in cel mai scurt timp tuturor solicitarilor dvs.
Livrarea echipamentelor se face din stoc sau într-un timp cât mai scurt posibil in funcţie de complexitatea acestora. Firma noastra asigura la cerere transport oriunde in tara, produsele noastre fiind asamblate si ambalate astfel incat montajul la beneficiar sa se faca cat mai simplu si rapid, dar si corespunzator pentru a nu fi deteriorate la transport.

Produse si servicii:pompe centrifugale cu rotor flexibil, pompe submersibile, pompe transfer motorina, pompe cu roti dintate, pompe dozatoare, pompe manuale, mixere submersibile, reductoare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romvalpumps Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romvalpumps Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romvalpumps Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.