Direct la continutul paginii »

D & D Plastics SRLD&D Plastics Srl reprezinta si distribuie in Romania masini de injectie NEGRI BOSSI, extruder, termoformare si linii reciclare AMUT, tipizate pentru matrite D-M-E, periferice DIPRE, racitoare EUROCHILLER si benzi transportatoare si automatizari VIRGINIO NASTRI, sisteme injectie cu gaz CGR.

Oferim de asemenea servicii de proiecatre si consultanta, intretinere, punere in functiune a utilajelor si scolarizare a personalului.

Produse si servicii:masini de injectie, extrudere, termoformare, linii reciclare, tipizate pentru matrite, echipamente periferice, racitoare, roboti, benzi transportatoare, sisteme la cheie, service si intretinere.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale D & D Plastics SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre D & D Plastics SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii D & D Plastics SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.876