Direct la continutul paginii »

Eximod SRLDe mai bine de de 12 ani firma are ca principal obiect de activitate importul si distributia la nivel national de masini pneumatice profesionale, accesorii si consumabile, fiind preocupata permanent de largirea gamei de produse oferite pe piata romaneasca si de introducerea ultimelor aplicatii tehnologice in diverse sectoare ale industriei.
S.C. Eximod S.R.L. - unic importator al marcii Rodrcaft - Germania de masini pneumatice profesionale, se numara printre cele mai importante firme din tara ce actioneaza in domeniul pneumaticii.

Produse si servicii:scule pneumatice profesionale, accesorii, consumabile si service specializat pentru acestea, scule de mana.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eximod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eximod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eximod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.