Direct la continutul paginii »

Mecanizatorul SRLSuntem reprezentanta firmei germane de motoare DEUTZ AG Koln unde putem efectua orice gama de lucrari inclusiv furnizarea de piese de schimb originale sau efectuarea de reglaje si diagnoze computerizate la motoarele guvernate de calculator.
Servicii de formare profesionala pentru macaragii si mecanici de utilaj.
Achizitionarea si punerea in functiune de instalatii de reciclarea deseurilor menajere si generatoare de curent.

Produse si servicii:servicii de operator RSVTI si RADTP prin personal tehnic atestat si autorizat ISCIR, reparatii auto: reparatii motoare: Deutz, IFA, Yanmar, Perkins, Liebherr, Hatz, Volvo, reparatii si diagnoza Deutz.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mecanizatorul SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mecanizatorul SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mecanizatorul SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.