Direct la continutul paginii »

Mister Chemiclean SRLChemiclean Products, situat in Birmingham, Anglia, care este producator si furnizor al materialelor de curatenie si intretinere a interioarelor, incluzand gama de trolee-echipament, destinate acestui sector. Compania are o experienta de peste 30 de ani in livrarea acestor produse destinate companiilor comerciale, hoteluri si restaurante, centre sportive, scoli, cladiri ale autoritatii locale, magazine si centre comerciale.

Produse si servicii:aspiratoare casnice si comerciale, aspiratoare cu operatii ude si uscate, masini rotative de frecare, carucioare hoteliere, aparate combinate de frecare si aspirare lichide, detergenti NumaticContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mister Chemiclean SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mister Chemiclean SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mister Chemiclean SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.