Direct la continutul paginii »

Tehnomatex SRLSe axeaza pe comertul cu ridicata si amanuntul de rulmenti, curele de transmisie, simeringuri, motoare electrice, materiale de prevenire si stingere a incendiilor, armaturi industriale din fonta si otel.
S.C. Tehnomatex S.R.L. se desfasoara incepind cu data de 05.05.1993, in Municipiul Piatra Neamt, judetul Neamt si judetele limitrofe din zona Moldovei.
Compania este infiintata si functioneaza in baza legii 31/1990 a societatilor comerciale, desfasurandu-si activitatea conform competentelor si atributiilor stabilite, in baza obiectului de activitate declarat.

Produse si servicii:rulmenti (URB, FAG, SKF, SNR, CX, WBF, DPI), simeringuri si curele, stingatoare, Hidranti si materiale PSI, motoare electrice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tehnomatex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tehnomatex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tehnomatex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.