Direct la continutul paginii »

Zublin Romania SRLCompania noastra are un personal de 100 angajati si o bogata experienta pe piata din Romania, in Europa Centrala si de Vest.
Sc. Zublin Romania Srl. este sa efectueze servicii de executie constructii speciale - fundatii, piloti, coloane, pereti mulaati, minipiloti, ancore, jet-grouting.

Produse si servicii:fundtiii speciale, pereti mulati, piloti 400-2000mm, minipiloti si ancore injectate, jet-grouting, incercari pe piloti, pereti mulati si minipiloti, palplanse, coloane vibropresate.

Produse:
-Pereti Mulati
-Piloti Forati
-Micropiloti
-Palplanse Metalice
-Ancore
-Protectie taluz
-Teste de Capacitate Porta
-Coloane Vibropresate
-Carotare BetonContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Zublin Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Zublin Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Zublin Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.