Direct la continutul paginii »

Electro Consum SRLElectro Consum S.R.L detine Licenta de functionare eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane, Directia Politiei de Ordine Publica, pentru prestarea activitatilor de proiectare, instalare si intretinere sisteme de supraveghere video si alarme antiefractie conform prevederilor din legea 333/2003.

- Proiectarea sistemelor de alarma si a instalatiilor solicitate (componenta, amplasare echipamente, cablare optima, etc.)

- Avizarea proiectelor respective de catre institutiile abilitate , daca este cazul, în conformitate cu prevederile legii.

- Instalarea completa a sistemelor furnizate.

- Service de întretinere pntru sistemele instalate de firma noastra dar si pentru sisteme instalate de alte firme

- Asistenta tehnica pe durata utilizarii sistemelor si echipamentelor furnizate

- Consultanta în domeniu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electro Consum SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Electro Consum SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electro Consum SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.