Direct la continutul paginii »

Alarms Tehnoserv SRLS.C. ALARMS TEHNOSERV S.R.L. este o societate comerciala romaneasca, cu capital integral privat, care activeaza in domeniul proiectarii, instalarii si service-ului sistemelor electrice de curenti slabi.

Prin experienta reprezentantilor sai, care au lucrat ca specialisti sau au detinut functii de conducere in acest domeniu de activitate, si avand logistica necesara in vederea producerii, proiectarii, instalarii si intretinerii sistemelor de curenti slabi, indiferent de complexitatea acestora, are posibilitatea de a furniza solutii integrate pentru sisteme de securitate si retele de voce-date.

Serviciile noastre se adreseaza tuturor firmelor. Beneficiarii serviciilor noastre sunt companii din variate domenii de activitate (bancar, software, medical, telecomunicatii, distributie, productie, publicitate, consultanta, agricultura, import-export etc.) precum si persoane fizice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alarms Tehnoserv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alarms Tehnoserv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alarms Tehnoserv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.991