Direct la continutul paginii »

Total Proiect Constructii SRLIncepand din anul 2004 si pana in prezent au fost realizate peste 150 de proiecte in domeniul constructiilor ( structuri de rezistenta si instalatii ) pentru urmatoarele categorii de investitii : industrial , locuinte colective , ansambluri rezidentiale , locuite unifamiliale .

S.C.Total Proiect Constructii S.R.L. s-a impus prin seriozitate si calitatea proiectelor realizate, odata cu experienta dovedita in rezolvarea acestora.

S.C.Total Proiect Constructii S.R.L. s-a impus prin seriozitate si calitatea proiectelor realizate, odata cu experienta dovedita in rezolvarea acestora.

Incepand din anul 2004 si pana in prezent au fost realizate peste 150 de proiecte in domeniul constructiilor ( structuri de rezistenta si instalatii ) pentru urmatoarele categorii de investitii :
- industriale
- locuite unifamiliale
- locuinte colective
- ansambluri rezidentiale
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Total Proiect Constructii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Total Proiect Constructii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Total Proiect Constructii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.094