Direct la continutul paginii »

Roexpertcad SRLSC Roexpertcad este o firmă cu o bogata experientă în domeniul topografiei si al cadastrului, avand in componenta ingineri topografi autorizati de catre ANCPI Bucuresti.

SC Roexpertcad dispune de un colectiv tanar cu o larga experienta in domeniul cadastrului, intabularii, lucrarilor si masuratorilor topografice, firma reusind, in scurt timp, sa se impuna pe piata datorita seriozitatii si experientei

Folosind aparatură profesională şi având la activ o bogată experienţă practică şi un fundament teoretic bine pus la punct, echipa noastră vă garantează reuşita unor lucrări de cea mai bună calitate.

societatea vine in intampinarea pietei cu oferte atractive din punct de vedere financiar dar nu numai.Cunostintele dobandite alaturi de specialisti, ingineri topografi cu experienta in domeniul masuratorilor terestre a condus la formarea unui echipe puternice, capabila sa raspunda celor mai pretentioase cereri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Roexpertcad SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Roexpertcad SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Roexpertcad SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.792