Direct la continutul paginii »

Alto Constructii Instalatii SRLPentru a avea succes in afaceri trebuie ca in permanenta sa atragi noi clienti catre magazinul tau iar orice campanie de marketing stie ca reclamele sunt atat vizuale cat si audio intiparind mai bine in mintea clientilor mesajul pe care vrei sa il transmiti.

Noul Sound POD este mic si discret, creand o sursa de sunet invizibil. Această tehnologie uimitoare transforma orice suprafata intr-un difuzor – pereţi, tavane, pardoseli, mobilier şi chiar de sticlă.

Aparatul SoundPOD funcţionează printr-un principiu energizant, trimite unde de frecvenţă în ambele părţi ale suprafeţei producand un sunet non-direcţional, un sunet uniform care umple întreaga zonă.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alto Constructii Instalatii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alto Constructii Instalatii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alto Constructii Instalatii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.