Direct la continutul paginii »

Magnet SRLEchipa noastra este experimentata si calificata, tanara si dinamica. Din punct de vedere calitativ, respectăm dorinţele clienţilor privind rezistenţa la spălare, la frecare umedă şi uscată, rezistenţa la clor, la vopsire şi în general toţi parametrii ceruţi.

Se folosesc coloranţi ecologici, plastisol sau coloranţi de apă, inclusiv policromie, în funcţie de cerinţele clientului. De asemenea se imprima si efecte speciale (fluorescent, metalic, puff, glitter). Executam si transfer termic la presă (flock, folie metalică, etc).

Lucram cu cele mai moderne tehnologii, imprimeria fiind dotată cu maşini automate MHM în 6, 10 şi 12 culori, prevăzute cu uscătoare intermediare (flash), cu carusele manuale in 4 şi 6 culori, 2 prese pentru transfer termic de diferite dimensiuni. Dimensiunea maximă de imprimat fiind de 68cm/49cm.

Fixarea şi uscarea imprimeurilor se face pe tunele de uscare de capacitate mare, cu păstrarea parametrilor doriţi (temperatură şi viteză).

Personalul de execuţie şi de conducere al firmei este calificat şi are experienţă de 20 de ani în domeniuContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Magnet SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Magnet SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Magnet SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.612