Direct la continutul paginii »

Star Print SRLDe peste opt ani, Star Print creeaza si produce materiale publicitare pentru clientii sai. Pe parcurs, am crescut impreuna cu mediul publicitar din Romania, cu pasi mici... dar cu victorii insemnate, atat in privinta echipei noastre cat si a dotarilor tehnice ale sectiei de productie.

Ramanem constanti in viteza de reactie, in acceptarea si respectarea unor termene de livrare ce sfideaza timpul, in pasiunea pentru ceea ce facem.

Dotarile noastre tehnice si experienta acumulata ne permit sa realizam o gama variata de produse si servicii care pot acoperi integral nevoile de promovare ale unei companii.

nClientii nostri finali, pe de-o parte, cat si agentiile de creatie si advertising, pe de alta parte, colaboreaza impreuna cu noi pentru a defini, contura si sublinia .obiectivul nostru final: Brand–ul... Imaginea....

Cautam intotdeauna sa ne autodepasim, sa fim mereu in pas cu ce este nou intr-un domeniu aflat in permanenta modificare si evolutie. Dorintele clientilor nostrii sunt mereu altele si atrag dupa sine schimbari ale tehnologiilor si ale materialelor utilizate care ne indeamna la o continua experimentare... ..Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Star Print SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Star Print SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Star Print SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.895