Direct la continutul paginii »

Colour Worlds SRLInfiintata in anul 1991, Colour Worlds S.R.L. este situata in Satu Mare, avand ca activitate principala productia publicitara, respectiv serigrafie.

Imprimam serigrafic pe suporturi cum ar fi autocolantul sau coli rigide de PVC, hartie, lemn, metal, etc.

Imprimam atat policromie cat si culori lineare, pentru care dispunem de un sistem de mixare computerizata a cernelurilor astfel, putem sa realizam (imprimam) orice culoare Pantone.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt, iar in cazuri concrete de cereri de pret va raspundem in cel mai scurt timp.

Pentru realizarea produselor noastre folosim materii prime de calitate ca: Pentaprint, Oracal, Vynaglaze din Germania, Forex din Elvetia, Sericol din Anglia, Sericom din Italia, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Colour Worlds SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Colour Worlds SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Colour Worlds SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.304