Direct la continutul paginii »

Printex SRLCompania Printex S.R.L. produce o gama larga de carti, pliante, cataloage, mape. Firma noastra are o echipa de 25 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Tipografie si servicii de editare. Tehnoredactare computerizata, DTP, filme tipografice. Etichete autocolante. Imprimate tipizate nefiscale. Tiparituri. Tipografie. Productie de embleme, insigne, ecusoane. Legatorie de carti.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Printex S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Printex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Printex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Printex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.781