Direct la continutul paginii »

Spider Romania Productions SRLSpider Romania Productions S.R.L. comercializeaza pe piata romaneasca incepand din 1997 produsele cu calitate de top ale unuia dintre cei mai mari producatori de sisteme de depozitare (rafturi metalice, stelaje metalice si mobilier de arhiva) METALSISTEM SpA – Italia.

Produsele Metalsistem Spa. au cel mai bun raport calitate/pret si din acest motiv sunt ideale pentru proiectele dumneavastra fie ca acestea sunt depozite cu rafturi metalice, rafturi pentru arhive, sisteme de stelaje, depozite automatizate, rafturi de picking, rafturi gravitationale sau depozitare cantilever.

Capacitatea de productie complet autonoma a lui Metalsistem permite rezolvarea cerintelor pietii mondiale acoperind in totalitate cererea de depozitare industriala, manevrare a materialelor si automatizare iar Spider Romania este capabila sa finalizeze proiecte pentru toate cererile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Spider Romania Productions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Spider Romania Productions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Spider Romania Productions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.206