Direct la continutul paginii »

Corexim Trade SRLAPA este substanta cea mai raspandita pe Pamant fiind indispensabila vietii indiferent de forma acesteia.

Apa devine din ce in ce mai valoroasa in istoria omenirii fiind folosita frecvent in multe domenii precum cel casnic, agricol sau industrial.

Prin noi descoperiti inca din 1998 cele mai noi tehnologii in domeniul pomparii apei , GRUNDFOS fiind cel mai cunoscut brand de pompe din lume.

Pe langa faptul ca toate produsele furnizate respecta cele mai stricte norme europene in domeniu, noi COREXIM, oferim servicii la aceleasi standarde fiind agrementati ISO9001.

Pe scurt asiguram gratuit consultanta tehnica de specialitate, service in garantie si postgarantie si asistenta tehnica la punerea in functiune parcurgand astfel impreuna cu dumneavoastra pasii aferenti unui serviciu final complet, profesionist.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Corexim Trade SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Corexim Trade SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Corexim Trade SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.484