Direct la continutul paginii »

B.t. Best Tools Company SRLSocietatea B.T. Best Tools Company SRL este o societate cu experienta indelungata atat in domeniul vanzarii cat si al asigurarii service-ului.

Obiectul principal al activitatii consta in importul si distributia echipamentelor de curatenie si al utilajelor pentru constructii pe piata din Romania.


Best Tools Company este certificata ISO 9001/2000 pentru activitatile de comercializare si asigurare a serviceu-lui pentru toata gama de utilaje si echipamente importate.

In calitate de Authorized Service Provider Honda, departamentul nostru de service are un personal calificat si dotari tehnice pentru a raspunde prompt oricaror cereri de interventie in atelierul de service sau on-site.

Produsele fabricate de acestia inglobeaza tehnologii si echipamente ultramoderne, departamente specializate in proiectare si dezvoltare, capacitati de productie in Europa etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale B.t. Best Tools Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre B.t. Best Tools Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii B.t. Best Tools Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.