Direct la continutul paginii »

Dacia Plant SRLDacia Plant este în topul celor mai bune firme producătoare de tincturi, comprimate, ceaiuri şi remedii naturale, din Romania. Renumele mărcii, se datorează unei vaste experienţe în descoperirea şi realizarea celor mai eficiente remedii naturiste, eficienţa terapeutică fiind de altfel, preocuparea noastră majoră.

Notorietatea produselor care poartă marca Dacia Plant este asigurată şi de preocuparea noastră constantă de a vă oferi, la cele mai convenabile preţuri, remedii de o mare eficienţă terapeutică. Pentru a pune acest deziderat în practică, specialiştii Dacia Plant acordă o atenţie deosebită realizării reţetelor care se află la baza remediilor, precum şi selectării plantelor folosite.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dacia Plant SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dacia Plant SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dacia Plant SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.730