Direct la continutul paginii »

Sahprod Meteor SRLDin bogatiile naturii” ... brandul Sultan s-a constientizat in viziunea consumatorului roman prin siguranta calitatii, lifestyle sanatos si receptivitate la nevoile pietii.
Primii pasi ai brandului Sultan in Romania s-au concretizat odata cu inceperea activitatii firmei Sahprod Meteor in anul 2001.

Membra a grupului de firme Meteor-Turcia, societatea este amplasata in Filipestii de Padure, Prahova, avand ca activitate principala, producerea de pasta de tomate si ketchup. Locatia are o suprafata de 3 850mp si dispune de o linie de productie pastei de tomate si o linie de productie ketchup.

Toate aceste premise au contribuit la consolidarea pozitiei de lider pe piata pastei de tomate din Romania si au facilitat extinderea gamei de produse Sultan. S-a mentinut calitatea cu care s-au obisnuit clientii Sultan prin colaborarea cu Machland-Austria si Conserv Buftea pentru furnizarea de conserve de legume private label Sultan:mazare, fasole galbena, castraveti, gogosari, sfecla, ardei iuti, zacusca de legume, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sahprod Meteor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sahprod Meteor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sahprod Meteor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.102