Direct la continutul paginii »

Promac SRLFirma Promac continua o lunga traditie in domeniul proiectarii, executiei, montajului, repararii si intretinerii, expertizarii masinilor si instalatiilor de ridicat, precum si al utilajelor de constructii.
Podurile rulante, monoraiele, macaralele pivotante, macaralele capra, dispozitivele si mecanismele de ridicat realizate de PROMAC sunt extrem de fiabile si adaptate cerintelor clientului.
Produse si servicii:proiectare, executie, montaj, mentenanta, expertiza tehnica pentru masini si instalatii de ridicat si utilaje de constructii, macarale si automacarale, poduri rulante, pivotante, buldoex.
Importam piese de schimb, electropalane si palane, componente hidraulice (pompe, distribuitoare, supape, furtune, filtre etc)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Promac SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Promac SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Promac SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.