Direct la continutul paginii »

Prangl Romania SRLActivitatile noastre de zi cu zi constau in manipularea sarcinilor grele. Activitatea noastra principala este inchirierea de macarale mobile (automacarale) si nacele pentru lucru la inaltime, precum si efectuarea de transporturi agabaritice. Pentru a putea desfasura aceste activitati cat mai perfect, investim mult timp si un capital imens. Scopul nostru este sa va usuram si sa va scurtam considerabil munca pe care o depuneti.

Produse si servicii:inchiriere macarale, inchiriere automacarale, inchiriere nacele autoridicatoare si platforme de lucru la inaltime, inchiriere telehendlere, transport agabaritic, inchiriere utilaje de constructii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prangl Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prangl Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prangl Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.