Direct la continutul paginii »

Pro Art Promotion SRLPro Art Promotion SRL este o firma specializata in conceptia si productia de material publicitar si va sta la dispozitie cu o bogata oferta in acest domeniu.

Dorinta noastra permanenta este satisfacerea rapida si la cele mai inalte exigente de calitate a cerintelor clientilor nostri, fie ca este vorba de o simpla carte de vizita, de un pliant, de un pix inscriptionat, de un calendar sau de o agenda personalizata.

Marea varietate de metode pe care le folosim in productia de materiale publicitare - tipografie, tampografie, serigrafie, imprimare folio, etc. - ne ofera posibilitatea de a veni in intâmpinarea dorintelor dvs. atât estetic si grafic, cât si din punct de vedere al varietatii materialelor oferite.

Calitatea lucrarilor noastre, potentialul nostru creativ, promptitudinea si orientarea spre cerintele clientilor va vor convinge sa deveniti partenerii nostri alaturi de: AMBIENT, ROMTELECOM, SNP PETROM, BANCA CARPATICA, OMNIASIG, COMPA, KRUPP COMPA, CONSIB.

Produse Pro Art Promotion SRL:

 • pixuri
 • insigne
 • agende si calendare
 • cadouri de afaceri
 • brelocuri
 • brichete

SC Pro Art Promotion SRL

Str. Miraslau nr. 22, Sibiu, Jud. SibiuContacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pro Art Promotion SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pro Art Promotion SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pro Art Promotion SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.213