Direct la continutul paginii »

Alpha M.D.N. SALa inceputul anului 1998, ALPHA MDN si-a extins activitatea prin infiintarea unei edituri proprii, publicand in medie peste 40 de titluri de carte anual. Mica firma infiintata a ajuns in prezent unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata tipografica.

Datorita unui program de investitii sustinut, firma Alpha M.D.N. SA dispune de o dotare tehnica de exceptie cu utilaje din import Germania, Austria, Franta, valoarea de piata a actiunilor firmei marindu-se considerabil la peste 50 de ori fata de valoarea initiala.

Gama de produse s-a extins in mod constant, ALPHA MDN fiind un producator cunoscut in tara de papetarie si caiete scolare, ambalaje si etichete, carti si reviste, materiale publicitare, documente fiscale personalizate.

Ultima directie de activitate pe care a abordat-o firma Alpha M.D.N. SA este aceea de producere de chibrituri de menaj si chibrituri publicitare.

Realizam toate produsele necesare firmei sau magazinului dumneavastra de papetarie in conditii excelente. In plus, angajatii nostri se implica personal in a va ajuta sa gasiti solutii pentru a folosi intregul nostru potential si a maximiza utilitatea produselor finale pentru dumneavoastra.

 • Servicii de pre-press
 • Caiete scolare si produse de papetarie
 • Etichete, ambalaje si cutii
 • Carti si reviste
 • Materiale publicitare
 • Chibrituri publicitare
Serviciul nostru de pre-press are la dispozitie o retea de calculatoare dotata cu scannere si imprimante laser profesioniste precum si un Image-Setter. De asemenea, dispunem de un laborator pentru montaj si pregatirea matritelor folosit de profesionisti.


SC Alpha M.D.N. SA
St. Colonel Buzoianu, nr. 94, Buzau, RomaniaContacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alpha M.D.N. SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alpha M.D.N. SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alpha M.D.N. SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.809