Direct la continutul paginii »

Prink SRLPrink este magazinul specializat in cartuse, toner si hârtie pentru imprimante care s-a impus pe piata francizei europene ca fiind marca cea mai dinamica din ultimii ani. Datorita formulei noastre inovatoare, in primii 4 ani de activitate am deschis magazine in cele mai importante orase europene. Succesul obtinut de punctele de vânzare i-a determinant pe cei care deja detineau un magazin sa deschida altele.

Produse: vindem tot ceea ce o imprimanta, un fax, un fotocopiator sau un plotter pot consuma. Exclusiv produse de consum: cartuse inkjet, toner, cerneluri, seturi de tus si multe de tipuri de hârtie. Toate produsele sunt disponibile atât in versiunea originala cât si in aceea cu marca Prink datorita careia clientii nostri pot economisi pâna la 80%! Costa putin si renteaza mult ! Daca confrunti costul produselor Prink cu acela al altor magazine realizezi cât de competitiva este oferta noastra.

Obiectivul nostru este comercializarea produselor noastre, nu câstigul din costul magazinului! in plus, rentabilitatea punctului de vânzare este una dintre cele mai ridicate de pe piata, in medie de 50%! Investitie 15000 euro , drept de intrare 0 euro.

Deschide si tu un magazin PRINK in orasul tau !Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prink SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prink SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prink SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.482