Direct la continutul paginii »

Unita Turism Holding SAHotelurile Unita Turism reprezinta adevarate repere urbane in centrele civice din 11 orase importante ale Romaniei.

Cele 25 de hoteluri Unita Turism acopera toate genurile de turism, de la cel de afaceri & tranzit, pana la turismul de agrement si turismul balnear.

Unita Turism ofera posibilitatea efectuarii de tratamente balneoclimaterice pe tot parcursul anului in cadrul complexului balnear Lacu Sarat, situat la 5 km de Braila.Complexul balnear Unita Turism din statiunea Lacu Sarat cuprinde o baza de tratament proprie, dotata cu bazin pentru hidro-kinetoterapie, sauna si sala de gimnastica si ofera, suplimentar, facilitati de balneatie libera (bai de soare si namol).

Unita Turism este singurul lant hotelier din Romania care dispune de locatii in toate zonele turistice reprezentative ale tarii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Unita Turism Holding SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Unita Turism Holding SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Unita Turism Holding SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.435