Direct la continutul paginii »

Pensiunea MagicFiind una dintre cele mai apreciate pensiuni  din judeţul Hunedoara, Magic vă aşteaptă în orice moment al anului, într-o locaţie de lux, lângă lacul Cinciş, oferindu-vă posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare şi odihnă. Magic îmbină într-o manieră deosebită clasicul cu modernul, punându-vă la dispoziţie o pensiune intimă cu deosebite condiţii de cazare.
 
Ca stil arhitectural şi ornamental, pensiunea Magic este realizată asemănător unei pensiuni din zona Alpilor (nordul Italiei- sudul Austriei). Pensiunile din judeţul Hunedoara sunt în număr din ce în ce mai mare datorită potenţialului turistic deosebit al zonei. Daca alegeţi să vizitaţi obiectivele turistice din zonă şi doriţi cazare la pensiuni deosebite, veniţi la pensiunea Magic. 

Aceasta este cu siguranţă, una dintre cele mai frumoase pensiuni din judeţul Hunedoara. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pensiunea Magic se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pensiunea Magic in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pensiunea Magic, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Pensiunea Magic


29.404Produse

    1. 2