Direct la continutul paginii »

Aro Palace SACompania detine o baza materiala complexa care include 5 hoteluri cu o capacitate totala de peste 1300 locuri, acoperind nivele de confort de la 5 stele la 1 stea, cat si 3 restaurante cu specific traditional cu oferta culinara si ambientala de exceptie care satisfac cele mai variate si exigente asteptari.

Puteti alege oricare grad de confort: 5 stele la Aro Palace Lux, 4 stele la Aro Palace Business, 3 stele la Capitol, 2 stele la Hotel Coroana si 1 stea la Hotel Aro Sport si Hotel Postavarul.

Va invitam sa savurati meniuri din bucataria romaneasca si europeana in restaurantele noastre cu specific: Restaurantul Cetate situat in centrul vechi al Brasovului, Restaurantul Casa Padurarului aflat la poalele muntelui Tampa si Restaurantul Panoramic asezat pe varful muntelui Tampa (955 m altitudine).

Grupul Aro Palace S.A. va asteapta sa-i fiti oaspeti in cele 5 hoteluri complet sau partial modernizate, localizate chiar in centrul istoric al Brasovului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aro Palace SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Aro Palace SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aro Palace SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.293